2105760150 6951796436 Πελοπίδα 136, Περιστέρι photoirida@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση Αθλητικών Εκδηλώσεων
ΦΩΤΟ ΙΡΙΔΑ - Βενιζέλου Μαρία - Φωτογραφείο - Περιστέρι Αττική

Καλωσορίσατε στην υπηρεσία φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης αθλητικών εκδηλώσεων του φωτογραφείου "Φώτο Ίριδα" στο Περιστέρι, Αττικής, υπό την επίβλεψη της κυρίας Μαρίας Βενιζέλου.

Οι αθλητικές εκδηλώσεις είναι στιγμές δυναμισμού, ανταγωνισμού και συγκίνησης που αξίζει να απαθανατιστούν με επαγγελματισμό και πάθος. Στο φωτογραφείο μας, αναλαμβάνουμε να καταγράψουμε κάθε στιγμή από τις αθλητικές εκδηλώσεις σας με την αισθητική και την τεχνογνωσία που απαιτούν οι σημαντικές αυτές στιγμές.

Από τα πιο συναρπαστικά καιρικά γεγονότα μέχρι τους αγώνες και τις επιτυχίες των αθλητών, οι φωτογράφοι και βιντεογράφοι μας θα είναι εκεί για να καταγράψουν κάθε στιγμή με επαγγελματισμό και αισθητική.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 

Με τη βοήθεια του προηγμένου εξοπλισμού μας, μπορούμε να προσφέρουμε εικόνες υψηλής ανάλυσης και βίντεο υψηλής ευκρίνειας, που αποτυπώνουν την ένταση και τον ενθουσιασμό της αθλητικής δράσης.

Εάν αναζητάτε ένα φωτογραφικό και βιντεογραφικό συνεργάτη που θα απαθανατίσει τις αθλητικές σας στιγμές με επαγγελματισμό και αισθητική, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες και να κλείσετε την κάλυψη της επόμενης αθλητικής σας εκδήλωσης. 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
  Είμαστε εδώ για να απαθανατίσουμε κάθε στιγμή της δράσης και να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη αθλητική εμπειρία για εσάς και τους συμμετέχοντες σας.  
     
     
    2105760150