2105760150 6951796436 Πελοπίδα 136, Περιστέρι photoirida@yahoo.gr

ΦΩΤΟ ΙΡΙΔΑ
Βενιζέλου Μαρία - Φωτογραφείο - Φωτογράφιση - Βιντεοσκόπηση - Γάμοι - Βαπτίσεις - Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Περιστέρι Αττική


Καλώς ήρθατε στο φωτογραφείο "Φώτο Ίριδα" της κυρίας Μαρίας Βενιζέλου, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του Περιστερίου, στην οδό Πελοπίδα 136. Εδώ στο φωτογραφείο μας, αναλαμβάνουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για να καλύψουμε κάθε φωτογραφική και βιντεογραφική σας ανάγκη. Με πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, είμαστε πάντα έτοιμοι να αναλάβουμε τη φωτογράφιση και τη βιντεοσκόπηση των σημαντικών στιγμών της ζωής σας. Ανάμεσα στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται η φωτογράφιση και η βιντεοσκόπηση γάμου και βάπτισης, καθώς επίσης και η κάλυψη συνεδρίων και αθλητικών εκδηλώσεων. Επιπλέον, προσφέρουμε ψηφιακές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, τόσο σε χονδρική όσο και σε λιανική βάση.

Σας προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης σε νησιά με πολύ προνομιακές τιμές, καθώς και σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού. Είμαστε διαθέσιμοι να σας συνοδεύσουμε σε κάθε ταξίδι και να καταγράψουμε τις αξέχαστες στιγμές σας με επαγγελματισμό και αισθητική.

 

Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση Βάπτισης

Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση Βάπτισης

Μέσω της φωτογραφίας και του βίντεο, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια διαχρονική και συναισθηματική αφήγηση της ημέρας της βάπτισης, καταγράφοντας κάθε στιγμή, κάθε χαμόγελο και κάθε συγκίνηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση Συνεδρίων

Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση Συνεδρίων

Καταγράφουμε κάθε στιγμή της εκδήλωσης, κρατώντας ζωντανή την ατμόσφαιρα και αποτυπώνοντας τις σημαντικές συζητήσεις και παρουσιάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση Αθλητικών Εκδηλώσεων

Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση Αθλητικών Εκδηλώσεων

Στο φωτογραφείο μας, αναλαμβάνουμε να καταγράψουμε κάθε στιγμή από τις αθλητικές εκδηλώσεις σας με την αισθητική και την τεχνογνωσία που απαιτούν οι σημαντικές αυτές στιγμές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση Γάμου

Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση Γάμου

Μέσω της φωτογραφίας και του βίντεο, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια διαχρονική και συναισθηματική αφήγηση της ημέρας σας, καταγράφοντας κάθε στιγμή, κάθε χαμόγελο και κάθε συγκίνηση.

Ο γάμος είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή σας

Ο γάμος είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή σας

Οι εξειδικευμένοι φωτογράφοι και βιντεογράφοι μας θα είναι παρόντες για να απαθανατίσουν κάθε στιγμή με ευαισθησία και καθαρότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Είτε πρόκειται για εκτυπώσεις φωτογραφιών, αφισών, προσκλητηρίων, είτε για εκτυπώσεις επαγγελματικού υλικού, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά και ποιοτικά έντυπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο φωτογραφείο μας, προσφέρουμε όχι μόνο επαγγελματική ποιότητα και εξυπηρέτηση, αλλά και τις καλύτερες δυνατές τιμές στην αγορά. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κόσμος είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση για τη δουλειά μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ