2105760150 6951796436 Πελοπίδα 136, Περιστέρι photoirida@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση Συνεδρίων
ΦΩΤΟ ΙΡΙΔΑ - Βενιζέλου Μαρία - Φωτογραφείο - Περιστέρι Αττική

Καλωσορίσατε στην υπηρεσία φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης συνεδρίων του φωτογραφείου "Φώτο Ίριδα" στο Περιστέρι, Αττικής, υπό την επίβλεψη της κυρίας Μαρίας Βενιζέλου.

Οι επαγγελματικές εκδηλώσεις και τα συνέδρια απαιτούν έναν ειδικό τρόπο καταγραφής που να ανταποκρίνεται στο υψηλό επίπεδο ποιότητας και επαγγελματισμού των συμμετεχόντων. Στο φωτογραφείο μας, αναλαμβάνουμε τη φωτογράφιση και τη βιντεοσκόπηση των συνεδρίων σας με την εξειδικευμένη γνώση και τον προηγμένο εξοπλισμό μας.

Καταγράφουμε κάθε στιγμή της εκδήλωσης, κρατώντας ζωντανή την ατμόσφαιρα και αποτυπώνοντας τις σημαντικές συζητήσεις και παρουσιάσεις. Με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού μας και του προηγμένου εξοπλισμού μας, εξασφαλίζουμε υψηλής ποιότητας εικόνα και ήχο, προσφέροντας στους πελάτες μας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Είτε πρόκειται για μικρά συνεδρία εντός επιχείρησης είτε για μεγαλύτερες επαγγελματικές συναντήσεις, είμαστε εδώ για να καταγράψουμε κάθε στιγμή με επαγγελματισμό και αισθητική. Εμείς είμαστε εδώ για να καταγράψουμε κάθε στιγμή και να δημιουργήσουμε μια μοναδική εμπειρία για εσάς και τους συμμετέχοντες σας.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
     
 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες μας και να κλείσετε την κάλυψη του επόμενου σας συνεδρίου.

 
     
     
    2105760150