2105760150 6951796436 Πελοπίδα 136, Περιστέρι photoirida@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
ΦΩΤΟ ΙΡΙΔΑ
Βενιζέλου Μαρία - Φωτογραφείο - Περιστέρι Αττική

Καλώς ήρθατε στο φωτογραφείο "Φώτο Ίριδα" της κυρίας Μαρίας Βενιζέλου, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του Περιστερίου, στην οδό Πελοπίδα 136. Εδώ στο φωτογραφείο μας, αναλαμβάνουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για να καλύψουμε κάθε φωτογραφική και βιντεογραφική σας ανάγκη.

Με πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, είμαστε πάντα έτοιμοι να αναλάβουμε τη φωτογράφιση και τη βιντεοσκόπηση των σημαντικών στιγμών της ζωής σας. Ανάμεσα στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται η φωτογράφιση και η βιντεοσκόπηση γάμου και βάπτισης, καθώς επίσης και η κάλυψη συνεδρίων και αθλητικών εκδηλώσεων. Επιπλέον, προσφέρουμε ψηφιακές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, τόσο σε χονδρική όσο και σε λιανική βάση.

Στο φωτογραφείο μας, προσφέρουμε όχι μόνο επαγγελματική ποιότητα και εξυπηρέτηση, αλλά και τις καλύτερες δυνατές τιμές στην αγορά. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κόσμος είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση για τη δουλειά μας και την αφοσίωσή μας στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Σας προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης σε νησιά με πολύ προνομιακές τιμές, καθώς και σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού. Είμαστε διαθέσιμοι να σας συνοδεύσουμε σε κάθε ταξίδι και να καταγράψουμε τις αξέχαστες στιγμές σας με επαγγελματισμό και αισθητική.

Εάν αναζητάτε ένα φωτογράφο ή έναν βιντεογράφο που θα απαθανατίσει με επιδεξιότητα και αισθητική τις σημαντικές σας στιγμές, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε μια προσφορά που θα σας ενθουσιάσει.

 
 
   
 
 
 
 
 
     
 

Αναδείξτε τις στιγμές σας με το φωτογραφείο "Φώτο Ίριδα" και αφήστε μας να δημιουργήσουμε αξέχαστες μνήμες για εσάς και τους αγαπημένους σας.

 
     
     
    2105760150