2105760150 6951796436 Πελοπίδα 136, Περιστέρι photoirida@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση Γάμου
ΦΩΤΟ ΙΡΙΔΑ - Βενιζέλου Μαρία - Φωτογραφείο - Περιστέρι Αττική

Καλώς ήρθατε στην υπηρεσία φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης γάμου του φωτογραφείου "Φώτο Ίριδα" στο Περιστέρι, Αττικής, υπό την επίβλεψη της κυρίας Μαρίας Βενιζέλου.

Ο γάμος είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή σας και εμείς στο φωτογραφείο μας αναλαμβάνουμε να καταγράψουμε αυτή την εκδήλωση με αισθητική, επαγγελματισμό και αγάπη. Μέσω της φωτογραφίας και του βίντεο, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια διαχρονική και συναισθηματική αφήγηση της ημέρας σας, καταγράφοντας κάθε στιγμή, κάθε χαμόγελο και κάθε συγκίνηση.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την πλήρη κάλυψη της ημέρας του γάμου, από την προετοιμασία του ζευγαριού έως και τον τελευταίο χορό της βραδιάς. Οι εξειδικευμένοι φωτογράφοι και βιντεογράφοι μας θα είναι παρόντες για να απαθανατίσουν κάθε στιγμή με ευαισθησία και καθαρότητα.

Με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας και την εμπειρία μας στον τομέα, είμαστε διατεθειμένοι να καταγράψουμε τον γάμο σας με μοναδικό τρόπο, προσφέροντας σας ένα κομψό, εκλεπτυσμένο και αξέχαστο αποτέλεσμα. Σας προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης σε νησιά με πολύ προνομιακές τιμές, καθώς και σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού. Είμαστε διαθέσιμοι να σας συνοδεύσουμε σε κάθε ταξίδι και να καταγράψουμε τις αξέχαστες στιγμές σας με επαγγελματισμό και αισθητική.

 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
  Εάν επιθυμείτε να αφήσετε τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας σε καλά χέρια, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες και να κλείσουμε την ημερομηνία του γάμου σας. Είμαστε εδώ για να κάνουμε την ημέρα σας ακόμα πιο ιδιαίτερη και αξέχαστη.  
     
     
    2105760150