2105760150 6951796436 Πελοπίδα 136, Περιστέρι photoirida@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση Βάπτισης
ΦΩΤΟ ΙΡΙΔΑ - Βενιζέλου Μαρία - Φωτογραφείο - Περιστέρι Αττική


Καλωσορίσατε στην υπηρεσία φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης βάπτισης του φωτογραφείου "Φώτο Ίριδα" στο Περιστέρι, Αττικής, υπό την επίβλεψη της κυρίας Μαρίας Βενιζέλου.

Η βάπτιση είναι μια σημαντική και συγκινητική στιγμή στη ζωή του παιδιού σας και εμείς στο φωτογραφείο μας αναλαμβάνουμε να την απαθανατίσουμε με αισθητική, επαγγελματισμό και αγάπη. Μέσω της φωτογραφίας και του βίντεο, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια διαχρονική και συναισθηματική αφήγηση της ημέρας της βάπτισης, καταγράφοντας κάθε στιγμή, κάθε χαμόγελο και κάθε συγκίνηση.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την πλήρη κάλυψη της ημέρας της βάπτισης, από την εκκλησία μέχρι την υποδοχή, καθώς και τις στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας. Οι εξειδικευμένοι φωτογράφοι και βιντεογράφοι μας θα είναι εκεί για να απαθανατίσουν κάθε στιγμή με ευαισθησία και καθαρότητα.

Με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας και την εμπειρία μας στον τομέα, είμαστε διατεθειμένοι να καταγράψουμε τη βάπτιση του παιδιού σας με μοναδικό τρόπο, προσφέροντας σας ένα κομψό, εκλεπτυσμένο και αξέχαστο αποτέλεσμα. Σας προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης σε νησιά με πολύ προνομιακές τιμές, καθώς και σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού. Είμαστε διαθέσιμοι να σας συνοδεύσουμε σε κάθε ταξίδι και να καταγράψουμε τις αξέχαστες στιγμές σας με επαγγελματισμό και αισθητική.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
     
 

Εάν επιθυμείτε να αφήσετε τις πιο όμορφες στιγμές της βάπτισης του παιδιού σας σε καλά χέρια, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες και να κλείσουμε την ημερομηνία της βάπτισης. Είμαστε εδώ για να κάνουμε την ημέρα αυτή ακόμα πιο ιδιαίτερη και αξέχαστη.

 
     
     
    2105760150